Faktura

✔ Hur få jag min faktura

Fakturan skickas i regel till den mejladress som du anger vid köptillfället och du hittar alltid din faktura genom att logga in här.
 
 

Retur

FRI FRAKT gäller endast om du behåller produkten om du returnerar produkten leveranskostnaden är 79 kr
 
Om du returnerar kommer du att återbetalas det belopp som du betalade vid köpet, exkl. fraktavgift (79kr) och faktura expeditionsavgif (Om du väljer fakturabetalning "Klarna")
Om du vill returnera en produkt kontakta oss via e -post här i denna länk 
Glöm inte skriva beställningsnummer och namnet på varan du vill returnera, då kommer vi att skicka en returetikett (79kr) som du kan använda för att skicka tillbaka varan.
Att returnera med den förbetalda returfraktavin kostar 79 kr som sedan dras av från din återbetalning eller läggs på din faktura. Vill du så kan du på annat sätt själv ordna med retur till vår returadress Läs mer....
Alla produkter omfattas av köplagens regler om 24 månaders garanti. Garantin innebär att du som kund kan reklamera varan inom 24 månader efter köpet. Läs mer...
Det görs enkelt genom att lägga en ny beställning och din nya vara skickas inom 2-4 arbetsdagar. Returnera den vara som inte passade med den förbetalda retursedeln. 
När vi fått in din retur kommer vi att kreditera ditt konto. Läs mer...

Beställa

Råkade du beställa fel eller har du ångrat dig? Ingen fara! Så länge vi inte börjat packa varorna kan du ändra dig.kontakta oss via e -post här i denna länk  eller via telefon 0728756620
När du har gjort din beställning får du ett bekräftelsemejl. På ditt ”användarkonto” kan du också se aktuell status för din beställning. När beställningen skickas ut får du ett mejl med besked om detta.
Vi använder oss av SSL-kryptering, vilket innebär att dina uppgifter krypteras och inte kan läsas av någon annan än oss. Trots detta är det viktigaste skyddet för dig ditt eget lösenord. Lämna aldrig ut det till andra!

 

Leverans

Vi samarbetar med PostNord för leverans av din beställning.
Alla paket skickas med PostNord, Om paketet inte får plats i postlådan kommer det att levereras till ditt närmaste postombud. Du kan spåra ditt paket med PostNords app.
Nu behöver du inte längre undra när paketet kommer fram eller vart det tagit vägen med Postnord app, Du får snabbt koll på var paketet befinner sig och när det väntas komma fram, ladda ner appen här.
Saknar du ditt paket? Kontakta oss genom att maila kund@bäddset.nu
Leveranstiden är normalt 2-4 arbetsdagar inom Sverige. Alla varor finns på lager - så du kommer inte bli besviken. 
Leverans är gratis - I Sverige. Läs mer...
Vi har returfrakt avgift 79 kr. Returfrakten justeras i samband med återbetalningen av dina pengar.  Läs mer...
När paketet levererats och kan hämtas ut får du en bekräftelse via e-post. Om du angett telefonnummer i kassan får du även ett SMS med den information du behöver för att hämta upp ditt paket.
 

Betalning

På Bäddset.nu har du möjlighet att betala dina varor mot Faktura via Klarna, Delfaktura och Kort. 

Vi använder Klarna Checkout som betallösning.

Genom att klicka på "Slutför köp" godkänner du Klarnas villkor samt våra köpvilkor.

“För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.”

Så fort vi har kontrollerat din retur kommer pengarna för de returnerade varorna att återbetalas till dig. Har du använt kortbetalning som betalningssätt kommer pengarna för de returnerade varorna att återföras till ditt bankkonto. Om du har valt faktura som betalningssätt och väljer att returnera delar av din beställning betalar du helt enkelt in fakturans totalsumma minus summan av värdet för de produkter du valt att returnera. Vid en retur annulleras din faktura så fort du betalat in den eventuella mellanskillnaden och din retur har kontrollerats på vårt lager.

Om du returnerar hela beställningen, kommer du att återbetalas det belopp som du betalade vid köpet, exkl. fraktavgift och faktura expeditionsavgif (Om du väljer fakturabetalning)

Om du har en rabattkod kan du lösa in den i samband med att du väljer betalningssätt i kassan eller innan du bekräftar din beställning. Skriv in koden i fältet "Rabattkod" Kom ihåg att lösa in din rabattkod innan du slutför din beställning. Rabattkoder har en begränsad giltighetstid och du kan endast använda en rabattkod per beställning. De flesta rabattkoder kan också endast användas en gång och är därefter ogiltiga. Rabattkoder kan vara knutna till speciella märken, kategorier eller kampanjer. Rabattkoderna kan även ha ett lägsta beställningsvärde, villkoren för respektive rabattkod finns på kupongen eller i mejlet.